jonnaiaustralien.blogg.se

Watkins Mandarin Farm

Kategori: Australien

I helgen åkte Nick och jag till en farm och plockade mandariner. Jättehärlig miljö och fin natur runtomkring (dock VÄRLDENS äckligaste bajamaja jag någonsin använt), och nu har vi cirkus 4 kg mandariner hemma att äta upp. Fast med tanke på Nick's kärlek för mandariner räcker dom nog inte länge... :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vinter i Cronulla

Kategori: Australien

 
Vinterhälsning till min familj i sommar-Sverige! En sak jag verkligen uppskattar med vintern hemma är att oavsett hur kallt det är utomhus så har man alltid en varm lägenhet att komma in i. Nu när det är vinter här så blir det ohyggligt kallt under morgnar, kvällar och nätter eftersom husen inte har isolering som vi har hemma.  Därför har vi investerat i ett elektriskt element i vardagsrummet och ett alldeles, alldeles underbart elektriskt madrasskydd till sängen! Jag var så himla anti innan och ville absolut inte köpa det, men efter första kvällen var jag helt såld. Aldrig mer iskalla lakan att krypa ner i :)
 
Hur som helst så har vi varit lite vintriga den sista tiden och både åkt skridskor här i Cronulla och besökt vinterfestivalen i Darling Harbour där de byggt upp ett litet vinterlandskap med vita granar, ljusslingor och sprutar låtsassnö från taket.
 
 
Vinter i Darling Harbour med Nick.
 
Var även där med Anna en dag (som jag jobbade med förut).
 
Skridskoåkning.