jonnaiaustralien.blogg.se

Gunnamatta Bay

Kategori: Australien

Malin fick härligt nog samma favoritstrand här som jag har! Vilket är Gunnamatta Bay, där det finns allt man kan vilja ha i form av sandstrand, en liten park, lugnt och skönt vatten och fin utsikt över hamnen.
 
De här bilderna är från den sista dagen Malin var här. Kvällen innan hade Malin tagit med mig och Nick på middag till vår favorit thairestaurang Thai Face, och den här dagen hängde vi på vår favoritstrand innan vi gick och åt glass som avslutning. Det var så underbart att få ha henne på besök!!!
 
 

South Cronulla Beach

Kategori: Australien

Här är några bilder från en dag när vi hänge på South Cronulla Beach och läste och hade det allmänt bra.
 
 

Blue Mountains

Kategori: Australien

Förra helgen åkte vi till Blue Mountains för att njuta av fin utsikt och en promenad. :)
 
 
 

The Grounds of Alexandria

Kategori: Australien

I lördags tog vi med Malin till Sydney's mysigaste café The Grounds som ligger i Alexandria. Har skrivit om det förut här på bloggen och lagt upp bilder, men här kommer några till.
 
 
 
 
 

Botanical Garden

Kategori: Australien

I fredags åkte jag och Malin in till Botaniska Trädgården inne i stan. Så grönt och fint överallt, och lugnt och avslappnande trots att det verkligen är mitt i stan. Vi slog oss ner med utsikt över vattnet och hade en mycket välsmakande picknick! Sedan tog vi en promenad till Opera-huset och vidare bort till The Rocks (äldsta området i Sydney) innan vi tog tåget hem igen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kurnell

Kategori: Australien

I lördags åkte jag, Malin och Nick till Kurnell där vi åt glass, plockade snäckor och promenerade i parken där Captain Cook och den första svensken anlände. Vi övningskörde också!! Jajamen, jag har nu mitt Learners License och ska övningsköra och ta körkort. Körde runt på en parkeringsplats och sen i ett litet lugnt samhälle. Malin övade hon också, på att köra på vänster sida av vägen!