jonnaiaustralien.blogg.se

Matfestivaler, strand och körkort

Kategori: Australien

Nu var det minsann ett tag sen jag uppdaterade här. Har gjort lite blandade skojigheter på sistone som att gå på bio och se uppföljaren till Maze Runner, och besöka en Food Truck Festival där vi bland annat drack en så kallad Tella Ball. (Värt att googla en bild...!) Har redan berättat för Nellie men det är då alltså en Nutellamilkshake, toppad med en donut, som i sin tur är fylld med Nutella. Sockerchock! Och igår var vi inne i stan i Hyde Park på Noodle Night Market. Helt enkelt ännu en matmarknad där parken är upplyst och utsmyckad på diverse sätt.

Men största nyheten av allt är väl ändå att jag fått körkort!! Alla dessa helger vi spenderat de senaste 8 månaderna med att övningsköra, äntligen är det slut med det. Nu kan vi ägna oss åt annat skoj istället. Är så stolt att ha tagit körkort, det hade jag aldrig trott för ett år sedan. Firade med att gå till The Body Shop och lyxa till det med lite nya produkter, och på kvällen gick jag och Nick ut och åt hamburgare och drack sangria.

Laddar upp några bilder från en otroligt varm dag för ett par veckor sedan som vi spenderade på stranden. Är så nöjd så nöjd med vårt nya parasoll och solstolar! Nu kan jag verkligen njuta av att vara på stranden.
 


Och så lite nya växter jag köpte idag på IKEA. Körde alldeles själv dit och tillbaka, nervöst såklart men det gick bra! Fick även med mig knäckebröd hem då jag haft cravings efter knäckebröd med ost... Mums.